Luptători soroceni – câștigători și premianți ai Campionatului Deschis al Autonomiei Găgăuze

0
141

Recent, în municipiul Comrat s-a desfășurat Campionatul Deschis al Autonomiei Găgăuze la luptele greco-romane. La competiție au participat și opt luptători soroceni, componenți ai Clubului de lupte „Urșii”.

Cele mai bune rezultate a fost obținute de Chiril Rădiță, care a câștigat titlul în categoria de greutate 29 kg. și Leonidas Zăbrian, care a fost cel mai bun în categoria de 41 kg. Locul doi și medalia de argint a fost câștigată de  Cristian Ghilețchii (63 kg), iar fratele lui, Ovidiu, a urcat pe treapta a treia în acesiaș categorie de greutate. Cu o medalie de bronz a revenit acasă și Valentin Sârbu (130 kg). Bravo!

SURSA: Serghei Tâmco

 


Articolul precedentCaptura poliției de 9 mai: 180 de încălcări. Igor Dodon: „Deschidem o linie fierbinte”
Articolul următorVrei să aduci un premiu școlii în care înveți? Agenția pentru Eficiență Energetică lansează un nou concurs !
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.