(Foto/video) Lucrările elevilor din Visoca bucură ochii și sufletele

0
240

Magia sărbătorilor de iarnă au pătruns și în I.P. Liceul Teoretic Visoca, unde recent a fost organizată o expoziție de brazi. Cei care i-au confecționat sunt elevii claselor primare, gimnaziale și liceale.

Pentru confecționarea acestor brăduți a fost pusă condiția de a fi folosite materialele reciclabile. Desigur că elevii au pus imaginația în mișcare și cu ajutorul părinților și al profesorilor au dat viață unor lucrări foarte originale. Scopul acestei expoziții a fost de a conserva natura si de a demonstra faptul că nu este neapărat de a împodobi de anul nou un brad adevărat, ci poți confecționa unul din ceea ce ai la îndemână. După inaugurarea expoziției, în cadrul  unui careu, toate lucrările au fost apreciate cu diplome. De asemenea am avut parte de muzică și voie bună, asigurată de elevii liceului, care au interpretat câteva melodii vesele.

Un alt scop al expoziției este cel caritabil, deoarece, cele mai originale lucrări ale elevilor au fost puse în vânzare, iar banii obținuți au fost donați Dumitriței Eftodii din satul Hristici, care suferă de o afecțiune gravă.

Nicoleta Mardici, eleva la Liceul Visoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.