LIVE: Ce decizii iau consilierii raionali la ședința extraordinară de astăzi? / VIDEO

0
277

În prima zi a lunii februarie, consilierii raionali din Soroca sunt convocați în ședință în extraordinară. Aleșii discută câteva proiecte importante, cum ar fi Programul de activitate al Consiliului raional pentru anul 2023, repartizarea locuinței sociale și transmiterea în comodat a unor bunuri imobile.

Se va examina chestiunea cu privire la executarea bugetului raional pentru anul 2022, aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Soroca pe anul 2023 și modificarea bugetului raional pentru anul 2022.

Ședința este transmisă live pe platforma euparticip.md de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”.


Articolul precedentDeținătorii de patente nu l-au convins pe ministrul Alaiba – de la 1 iulie 2023 se trece la aparatele de casă
Articolul următorLa data de 1 februarie 2023, în raionul Soroca sunt înscriși de alegători înscriși 75.743 de cetățeni, în raionul Florești – 68.509 de cetățeni și în raionul Drochia – 66.533 de cetățeni. 
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.