Liceul Teoretic “Petru Rareş”: Elevi abilitați, sală de festivități dotată! / VIDEO

0
897

Consiliul Elevilor Liceului Teoretic “Petru Rareş” din municipiul Soroca a finalizat cu succes o nouă etapă a Programului “Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”. Elevilor le-a reușit să doteze sala de festivități a liceului cu echipamente noi.

Printre tehnica câștigată este un proiector, un ecran pentru proiectare, un sistem de sonorizare cu boxe active și microfoane. Consiliul Elevilor Liceului Teoretic “Petru Rareş” este recunoscător celor care s-au implicat în realizarea și implementarea acestui proiect.
Inclusiv Fundației Soros Moldova, Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Centrului Contact Cahul coordonatoarelor Consiliului Elevilor, Cristina Prisacaru-Ilieș și coordonatoarea Dacia Cazac, Cătălina.

Consiliul Elevilor a venit și cu o provocare pentru colegii din liceu. Îi îndeamnă să propună idei de activități în care să fie folosită tehnica nouă.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentMarți, 23 februarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova va fi sistat transportul privat de pasageri
Articolul următorColegiul de Arte „Nicolae Botgros” și Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport Drochia au semnat un Acord de colaborare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.