Larisa PRISACARI: Biblioteca municipală vă oferă mai multe cărți la tema Holocaustului / VIDEO

0
100

Suntem în apropierea zilei de 27 ianuarie, care în fiecare an marchează Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. De obicei, în Republica Moldova, are loc Săptămâna Memoriei Holocaustului, cu un șir de acțiuni care vin să sensibilizeze tinerii privind importanța promovării toleranței interetnice, a dialogului intercultural, prevenirii și combaterii rasismului, antisemitismului și altor forme de intoleranță. 

Majoritatea instituțiilor din țară, organizează panouri informative, participă la mese rotunde, organizează vizite la muzeele, participă la prezentări de cărți, vizionează filme documentare și artistice. La fel, și la noi la Soroca se organizează diferite acțiuni.

Am mers la Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu” din municipiul Soroca și am discutat cu doamna Larisa Prisacari, șefa serviciului relații cu publicul, ca să aflăm ce cărți sunt disponibile ca sorocenii să le lectureze.


Articolul precedentMinora de 14 ani, dată dispărută, a fost găsită
Articolul următorSecret de stat sau interese ascunse?!! Ce note au acordat membrii comisiei pentru candidații la șefia Direcției Învățământ Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.