La Vasilcău, APL, poliția și cetățenii și-au dat mâna în lupta cu fărădelegile

0
299
  Membrii societății civile, Administrației Publice Locale și angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au convocat ședința de securitate, care a avut loc în incinta primăriei Vasilcău din raionul Soroca.
   Participanții la ședință au stabilit rolul, atribuțiile și acțiunile părților implicate în procesul de implementare a activității polițienești comunitare, astfel creând un parteneriat în probleme de securitate publică în localitățile date. Polițiștii au prezentat datele despre activitatea desfășurată pe teritoriul administrativ deservit și au susținut că angajații poliției au efectuat și continuă o serie de activități menite să sporească gradul de securitate publică și siguranța personală.
   Un viu interes a trezit prezentarea rezultatelor sondajului de opinie publică privind activitatea poliției în localitate. Fiind întrebați care sunt problemele de ordine publică care trezesc cele mai mari îngrijorări, locuitorii comunei au numit sustragerile în proporții mici din avutul proprietarului, domeniul în direcția căreia polițiștii activează pentru diminuarea și contracararea fenomenului infracțional.
 În cadrul întrunirii a fost încheiat un memorandum de înțelegere privind cooperarea dintre Inspectoratul de Poliție și APL, întru siguranța cetățenilor.(SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.