La Vasilcău, APL, poliția și cetățenii și-au dat mâna în lupta cu fărădelegile

0
306
  Membrii societății civile, Administrației Publice Locale și angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au convocat ședința de securitate, care a avut loc în incinta primăriei Vasilcău din raionul Soroca.
   Participanții la ședință au stabilit rolul, atribuțiile și acțiunile părților implicate în procesul de implementare a activității polițienești comunitare, astfel creând un parteneriat în probleme de securitate publică în localitățile date. Polițiștii au prezentat datele despre activitatea desfășurată pe teritoriul administrativ deservit și au susținut că angajații poliției au efectuat și continuă o serie de activități menite să sporească gradul de securitate publică și siguranța personală.
   Un viu interes a trezit prezentarea rezultatelor sondajului de opinie publică privind activitatea poliției în localitate. Fiind întrebați care sunt problemele de ordine publică care trezesc cele mai mari îngrijorări, locuitorii comunei au numit sustragerile în proporții mici din avutul proprietarului, domeniul în direcția căreia polițiștii activează pentru diminuarea și contracararea fenomenului infracțional.
 În cadrul întrunirii a fost încheiat un memorandum de înțelegere privind cooperarea dintre Inspectoratul de Poliție și APL, întru siguranța cetățenilor.(SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)

Articolul precedentParlamentul European a votat rezoluţia în care solicită acordarea Republicii Moldova a statutului de ţară candidată la aderarea la UE
Articolul următorSCAUNUL – „cartea de vizită” a organismului nostru
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.