La Soroca a fost constituită Circumscripția electorală nr.29

0
106

   Electorală Centrală (CEC) a constituit 37 de circumscripții electorale de nivelul al doilea pentru desfășurarea alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din data de 1 noiembrie 2020. Hotarele circumscripțiilor electorale corespund hotarelor unităților administrativ-teritoriale, prevăzute de legislația în vigoare.

Menționăm că, circumscripția electorală pentru localitățile din stânga Nistrului se echivalează cu circumscripțiile electorale ale unităților administrativ-teritoriale de nivelul al doilea.  CEC a stabilit pentru fiecare concurent electoral la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020 un număr de maxim 585 de persoane de încredere, repartizate pe fiecare circumscripție electorală.

La Soroca a fost constituită Circumscripția electorală nr 29.

Articolul precedentVești proaste de la MSMPS: încă 16 persoane s-au înclinat în fața virusului…
Articolul următorA plouat cu ordine și medalii pentru actori și interpreți.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.