Jumătate dintre bolnavii de COVID-19 din Republica Moldova au fost tratați: Care este situația la Soroca?

0
509
Foto: pixabay.com

În Republica Moldova sunt înregistrate la moment 7 093 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 880 în Transnistria. 53,6% sau 3802 persoane din numărul celor infectați au fost tratate de COVID-19 la nivel de țară. În același timp, 255 de pacienți au decedat, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

În raionul Soroca, numărul persoanelor confirmate cu Coronavirus a ajuns la 467. Dintre aceștia, 226 de pacienți sau 48,3% dintre bolnavi au fost tratați, potrivit informațiilor oficiale. Totodată, 12 soroceni au decedat în urma infecției cu COVID-19 (mun. Soroca – 7 decese și câte un deces este înregistrat în satele: Rudi, Voloave, Schineni, Tătărăuca Nouă, Tătărăuca Veche).

Distribuția bolnavilor de COVID-19 în localitățile raionului Soroca, la 24 mai 2020
Articolul precedentTinerii din municipiul Soroca sunt cu ochii pe procesul decizional
Articolul următorConsilierii raionali urmează să se întrunească săptămâna viitoare. Vezi ce decizii ar putea adopta…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.