Iuliana Iscra printre laureații concursului internațional Fiestalonia “Talents of Europe”

0
503

O veste bună pentru Soroca a venit de la Concurs internațional Fiestalonia “Talents of Europe”. Iuliana Iscra de la studioul “Golden Star” (condus de Ion Rotari) de la Palatul de Cultură a câștigat două locuri de frunte: la prima etapă a devenit Laureată de gradul întâi, iar la etapa finală a ocupat locul doi.

Iuliana Iscra: Atunci la moment nici nu mă gândeam că voi reuși să obțin vreun rezultat, acesta fiind primul meu concurs internațional, un concurs de talie înaltă cu mulți participanți, în măsură mai puternici decât mine. Am mers mai mult din curiozitate, să culeg experiențe noi, să-mi încerc puterile… doar atât! Ca în final să aflu că am luat un loc foarte bun, un loc de frunte. Am avut nevoie de timp ca să conștientizez asta, eram atât de fericită și emoționată. Am lucrat foarte mult și acum sunt pregătită să cuceresc noi vârfuri. Sunt recunoscătoare pentru această victorie organizatorilor concursului, familiei și profesoarei Inga Rotari, care m-a ajutat și m-a susținut foarte mult.

Iuliana este elevă în clasa a VIII-a la Liceul Teoretic “Petru Rareș”, iar profesoară de canto la studio îi este Inga Rotari.

Inga Rotari: Iuliana este una din elevele mele din grupa mare, noi ne ocupăm deja de mult timp, dar mai profund la tehnica vocală și la dicție am trecut acuma trei ani. Pe lângă vocalize mai frecventează școală muzicală, învață vioara și cântă în corul bisericesc, ceea ce ne ajută mult în interpretarea live la concerte și chiar la diferite aranjamente muzicale. Pot să spun cu încredere că este o domnișoară foarte străduitoare, talentată și cu vise frumoase pentru viitor. La acest concurs am muncit foarte mult, când am aflat rezultatul nu ne-am așteptat la așa locuri de frunte, dar am rămas plăcut surprinse ambele. Această etapă frumoasă a vieții este doar începutul, ochișorii ii sclipesc, dorința este mare, iar eu îi sunt și îi voi fi mereu alături la alte realizări frumoase și cu locuri de frunte.

Bravo Iulianei și profesorilor!

Articolul precedentCorul „BELCANTO” – Premiul Mare și 5000 de hrivne la un festival-concurs internațional!
Articolul următorInterviu cu soroceni – Mihai Rusnac / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.