Invitro Diagnostics aplică Medicina Personalizată sau Medicina viitorului aici, la Soroca

0
509

Dacă cineva crede că medicina viitorului este ceva efemer sau, în cel mai bun caz, ține de alte meleaguri decât ale noastre, se greșește amarnic. Or, datorită laboratorului medical Invitro Diagnostics, care implică medicina personalizată putem afirma, cu certitudine că medicina viitorului există acum și aici, la Soroca.

Laboratorul medical Invitro Diagnostics înseamnă o nouă abordare revoluționară a sănătății. Este domeniul în care pacientul și problemele lui sunt investigate multilateral, amănunțit și profund, inclusiv, la necesitate, la nivel de celulă și ADN… Medicina Personalizată este medicina de maximă precizie, în care loc de frunte îl dețin investigațiile și testele medicale. Un diagnostic precis 100% este cheia succesului unui tratament eficient, cu rezultate remarcabile și o viață mai bună apoi.

Altfel, orice maladie se manifestă diferit la fiecare dintre noi. Diferă manifestările, reacția organismului, evoluția, complicațiile, dar și reacțiile adverse – și asta am înțeles-o cu toții mai ales în această perioadă de pandemie. Același virus, aceeași sursă de infecție – dar cu reacții absolut diferite. Ei bine, trebuie să înțelegeți că medicina personalizată asta și face: “caută” și “găsește” cele mai bune soluții la problemele de sănătate pe care le avem. Și este vorba despre un diagnostic și tratament țintit, cu medicamente care sunt “acceptate” inclusiv de bagajul nostru genetic, în dozele potrivite, cu risc minim de reacții adverse, mai ales în aspecte ce țin de: Genetică; Obstetrică și ginecologie; Oncologie; Gastroenterologie (tratamentul hepatitelor); Hematologie; Cardiologie; Reumatologie; Boli rare.

Pe de altă parte, la fel de importante sunt în acest sens și testele genetice de determinare a predispozițiilor genetice: Intoleranța la lactoză; Intoleranța la gluten; Sindromul Gilbert; Cancerul ovarian și cel mamar; Trombofilia; Infertilitatea masculină și feminină.

LABORATORUL MEDICAL are și două adrese concrete aici, la Soroca:  strada Kogălniceanu, 15 și strada Testemițanu (lângă Spitalul Raional). Contacte: 062199937, 062199938, 022903999, www.invitro.md

Articolul precedentAu apărut brazi de vânzare – pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele
Articolul următorAparatul pentru ventilație pulmonară donat de primăria Soroca a ajuns la Spitalul Raional
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.