Întreprinderile Mici și Mijlocii sunt invitate la concurs

0
73

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a lansat cea de-a XI-a ediție a Concursului Național ”IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, organizat anual cu suportul partenerilor de dezvoltare și a companiilor active în acest domeniu din Republica Moldova.

  Scopul Concursului este de a promova obiectivele dezvoltării durabile și principiile de Responsabilitate Social Corporativă în rândul IMM-urilor drept activități esențiale de sporire a competitivității. În condițiile unei creșteri accelerate a economiei imaginea întreprinderii depinde nu numai de indicatorii economico-financiari, de calitatea produselor, de locurile de muncă noi create, dar este influențată considerabil și de modul cum contribuie la dezvoltarea durabilă. Responsabilitatea Social Corporativă (RSC) este considerată o investiție inteligentă, care aduce beneficii atât companiei, cât și întregii comunități. În cadrul Concursului vor fi decernate premii pentru următoarele nominalizări:
PREMIUL I. Protecția mediului înconjurător
PREMIUL II. Grija față de angajați
PREMIUL III. Grija față de piață
PREMIUL IV. Integrarea socială și sprijinul acordat comunității
PREMIUL MARE Pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă.
Agenții economici, care pe parcursul anului 2019 au desfășurat activități RSC, pot trimite dosarele în format electronic până pe data de 20 noiembrie 2020, pe adresa de email info@odimm.md cu mențiunea „Concurs RSC”.
Pentru detalii suplimentare apelați la numărul de telefon: (0 22) 22-45-20, 069503106 sau adresa de e-mail: oxana.constantinova@odimm.md.
(sursă: pagina de facebook, Consiliul Raional Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.