Indiferent de situația epidemiologică, „obed”-ul și alegerile prezidențiale vor fi „po raspisaniu”

1
38

  Premierul Ion Chicu a declarant recent că, indiferent de evoluția situației epidemiologice din țară, Guvernul nu va veni cu o solicitare de amânare a alegerilor din 1 noiembrie.

  „Instituirea stării de urgență este competența Parlamentului. Cu toată certitudinea pot să vă spun că guvernul nu va veni cu așa solicitare indiferent de situație. Dacă vedem că evoluează lucrurile așa, o să solicit audiență la toate partidele parlamentare să le spun care este situația și dacă forțele politice vor decide că pot în condițiile respective asta să vină cu așa inițiative și din partea Guvernului se cere doar o formalitate, voi trimite adresarea. Acest lucru este foarte periculos și grav să amâni alegerile, mai ales în condițiile RM. Această campanie electorală și acest proces și așa erodează toate bazele statului, dacă încă mai vii cu această propunere.. Nu”, a declarat Chicu, scrie unimedia.info.

 


Articolul precedentAlegerile prezidențiale 2020: Hai cu donațiile! Dați fiecare cât poate!
Articolul următorBărbatul transportat cu elicopterul SMURD de la Soroca a decedat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

 1. De atata !
  ivan chicu cu buricu,
  igor Porcu cu “kuleoku”!
  Si unul si altul mincinosi,
  Si ambii sunt de fire lasi !
  Claxonati Hotii, Porcii, Tradatorii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.