Încalță un copil pentru iarnă

0
38

 COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. Asociația Obștească Aripi de Viață organizează Cam pania de caritate „Încalță un copil pentru iarnă – oferă căldură”.

Sute de copii din diferite colțuri ale țării vor îndura frigul și în această iarnă din cauza sărăciei și chiar nu vor frecventa școala din acest motiv. Sezonul rece și-a făcut deja simțită prezența şi iarna aceasta se promite a fi una înfrigurată. Ce poți face pentru a proteja şi pentru a le oferi copiilor o iarnă mai călduroasă? Alătură-te campaniei Încalță un copil pentru iarnă, desfășurată în raionul Edineț și oferă căldură celor mai triști ca tine.

Cui este destinată campania de caritate? Papucii donați sunt pentru copiii din familiile social vulnerabile, din satele raionului Edineț.

Cum pot să mă implic și eu campaniei? Pregătește o pereche de papuci și un cadou dulce, care ar bucura copiii.

Atenție! Papucii donați trebuie să fie pentru sezonul rece (cu blană), să fie noi sau în stare foarte bună. În sate zăpada este mai mare decât în orașe. Mărimea papucilor – de la 21-22 (copii 1 an) până la 40 (adolescenți).

Echipa asociației Aripi de Viață va merge prin sate, din casă în casă, pentru ca să „încălțe” copiii. Și tu poți face iarna cuiva mai caldă! Date de contact: Poţi contacta voluntarii Adrian – 078102099, Alina – 079023009, Elena – 069806526 sau pe pagina de Facebook: Aripi de viață.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.