Încă un succes de răsunet a corului „Belcanto”! De data acea la Concursul internațional de la Daugavpils

0
147
  În perioada 7-11 ianuarie, în orașul leton Daugavpils a avut loc Consursul III Internațional al interpreților de Colinde  – «Contest for Young Sîngera of Christmas Songs», în cadrul căruia au participat circa 200 de tineri interpreți din 15 țări, inclusiv Republica Moldova și România.
 
  Ca întotdeauna, o evoluție extraordinară au avut membrii Corului academic pentru copii „BELCANTO”, de la Școala de Arte „Eugen Coca” din Soroca, care au ocupat locul I la secțiunea “Muzică sacră” și locul II la secțiunea „Colind contemporan”.
   La fel, de o Diplomă s-a învrednicit dirijoarea și conducătoarea Corului „Belcanto”, Ludmila Samarin. FELICITĂRI!!!
Articolul precedentApa – necesitate primordială pentru o viață calitativă
Articolul următorVirusul nu se lasă bătut: astăzi s-au înregistrat 808 noi cazuri de infectare, inclusiv în raionul Soroca, și 17 decese
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.