În weekend viitor, fecioarele ai nevoie de liniște mai mult decât oricând

0
50

Horoscopul săptămânii viitoare

FECIOARĂ: În primele zile ale acestei săptămâni vei fi gânditor şi uşor melancolic. În cea mai mare parte a timpului gândul îţi fuge către relaţiile pe care le ai. Indiferent că sunt de prietenie sau de iubire, marea ta problemă este dacă sunt adevărate sau nu. Dacă ai vreun dubiu legat de partenerul tău sau prietenul tău cel mai bun, vorbeşte cu el. În weekend ai nevoie de linişte mai mult decât oricând şi încerci pe cât posibil să te izolezi.

BALANȚĂ: Începând de luni îţi dai seama că există o mare diferenţă între a vorbi şi a acţiona. Chiar dacă eşti deranjat de comportamentul unora din jurul tău, încearcă să fii calm şi pregătit pentru a juca teatru. La mijlocul săptămânii prinzi curaj în convingerile tale şi faci tot ce este mai bine pentru cei implicaţi. Vineri, ascultă-ţi intuiţia şi urmăreşte-o chiar dacă te sperie. Profită de acest weekend făcând ce te pricepi mai bine.

SCORPION: “Nimic nu este prea frumos ca să fie adevărat”, este o vorbă după care trebuie să te ghidezi în această săptămână. Dacă nu vezi nimic concret luni, marţi sigur se va întâmpla. Desigur, această realizare ar putea fi doar una singură pentru care trebuie să munceşti. Miercuri şi joi pui cap la cap toate detaliile proiectului tău şi faci ultimele formalităţi. Profită de weekend şi socializează cu oricine îţi iese în cale.

SĂGETĂTOR: În acest început de săptămână, trebuie să te bucuri de lucrurile mărunte. Sunt importante momentele de zi cu zi, cele pe care le ignorăm şi le considerăm rutină în ultimul timp. Miercuri şi joi îţi pregăteşti bagajele pentru o excursie şi pui la punct ultimele detalii ale călătoriei. În weekend, petreci clipe frumoase alături de o persoană dragă, în locuri inedite.

CAPRICORN: În această săptămână, starea ta de spirit predominantă va fi una de compasiune. Dorinţa de a ajuta pe cei aflaţi în suferinţă te va clasa undeva sus în ochii celor din jurul tău. Chiar dacă pentru tine nu acest lucru este important, faptul că oamenii îţi laudă iniţiativele te va impulsiona şi mai mult. Joi şi vineri vei avea parte de agitaţie în viaţa de familie. Weekend-ul va fi în totalitate invadat de prietenii tăi minunaţi.

VĂRSĂTOR: Este timpul să treci la acţiune pe cont propriu luni şi marţi. Asta înseamnă că nu trebuie să mai amâni să citeşti o carte, să uiţi de tine la televizor şi să mănânci pe săturate. Miercuri şi joi sunt zilele perfecte pentru a vedea cum poţi să jonglezi programul astfel încât să ai mai mult timp pentru răsfăţ. În weekend caută să găseşti un echilibru între familie, prieteni şi partener.

PEȘTI: Luni, ceva ce ai tot negat despre tine va veni sub formă de soartă. Chiar dacă ţi se pare o glumă a destinului, ceea ce vei vedea este purul adevăr. Nu încerca să îţi ascunzi adevărata identitate faţă de cei din jurul tău, pentru că doar sinceritatea te va urca pe culmile succesului. Joi şi vineri sunt zile perfecte pentru a începe să treci la acţiune. Profită de acest weekend pentru a te bucura de toate relaţiile din viaţa ta.

BERBEC: În primele zile ale acestei săptămâni ar trebui să fii mult mai calm decât de obicei şi să iei lucrurile pe rând. Dacă o să te aglomerezi, starea de panică în care vei intra nu îţi va fi cu nimic de folos. Miercuri şi joi vei descoperi cum este să te simţi confortabil şi cum este să fii productiv, ambele dându-ţi energie pentru întreaga săptămână. În weekend, întâlnirile din obligaţie te vor slei de puteri.

TAUR: Este foarte important să mulţumeşti şi să fii mulţumit… despre asta va fi vorba în această săptămână. Cât de mic ar fi favorul pe care îl primeşti, aprecierea ta este foarte importunată. Miercuri şi joi vei fi preocupat să le spui tuturor celor dragi cât de importanţi sunt pentru tine. În weekend, vei trece la fapte şi vei organiza o petrecere surpriză doar pentru ei. Încearcă să nu uiţi pe nimeni pentru a nu crea neplăceri.

GEMENI: Fă un efort şi încearcă să vezi lucrurile din perspectiva altcuiva în acest început de săptămână. Miercuri şi joi eşti preocupată să găseşti soluţii înainte ca o situaţie să devină o problemă. Trebuie să găseşti un echilibru între dorinţa de a dezvălui toate informaţiile pe care le deţii şi dorinţa de a ţine totul secret. În weekend, fii pregătită pentru activităţi inedite alături de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

RAC: O tactică pusă la cale de cei din jurul tău îţi va uşura simţitor viaţa, doar că trebuie să ai grijă să o apreciezi la adevărata ei valoare. Miercuri şi joi te vei concentra pe unele detalii din relaţia ta şi vei începe să o iei la puricat. Nu îţi pune partenerul în situaţii stânjenitoare din cauză că te plictiseşti şi inventezi motive. Socializează pe parcursul acestui weekend şi arată că adori să te distrezi, mai ales cu familia ta.

LEU: Ce poate fi mai frustrant decât ca un vis să nu devină realitate? Ei bine, un vis de-al tău începe să prindă contur şi să culegi primele roade ale muncii tale. Respiră adânc şi linişteşte-te, tot ce vezi chiar se întâmplă. Miercuri şi joi trebuie să insişti în muncă şi să nu te culci pe o ureche. Foloseşte acest weekend pentru a vorbi cu acele persoane care au aceleaşi pasiuni ca şi tine. Vor avea multe sfaturi utile să îţi ofere.

 

Articolul precedentCând se va termina nebunia asta cu Coronavirusul? Habar n-am. Nu mă pricep la politică!
Articolul următorPloi în prognoze sau, poate, și în realitate?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.