În vârstă de 90 ani, o bătrână riscă pușcăria pentru distrugerea ușii unei vecine

0
97

O femeie din județul Tulcea, în vârstă de 90 de ani, este cercetată penal după ce a distrus ușa unei vecine de 71 de ani, pe care o suspectează de furt, relatează Mediafax.

O femeie de 90 de ani a distrus ușa unei vecine și acum este cercetată de polițiști într-un dosar penal de distrugere. Jandarmii care au fost la fața locului au întocmit actele de sesizare privind infracțiunea săvârșită de bătrână.

Jandarmii au povestit că femeia, în vârstă de 90 de ani, a distrus uşa, lovind-o cu pumnii şi picioarele, acuzându-și vecina de furtul unor obiecte din locuinţă. „Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani, care a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, lovind-o cu pumnii şi picioarele. Femeia a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă, precizând că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă. Persoana reclamată nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă jandarmii au întocmit pe numele acesteia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Tulcea.

Victima le-a povestit jandarmilor faptul că nu este prima dată când vecina îi distruge uşa locuinței, acuzând-o de furt.


Articolul precedentEuro trece, din nou, pragul psihologic de 21 lei
Articolul următorDe la 1 martie locuitorii municipiului Soroca sunt așteptați cu proiecte ce vor fi finanțare din programul de „Bugetare Participativă”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.