În vârstă de 90 ani, o bătrână riscă pușcăria pentru distrugerea ușii unei vecine

0
93

O femeie din județul Tulcea, în vârstă de 90 de ani, este cercetată penal după ce a distrus ușa unei vecine de 71 de ani, pe care o suspectează de furt, relatează Mediafax.

O femeie de 90 de ani a distrus ușa unei vecine și acum este cercetată de polițiști într-un dosar penal de distrugere. Jandarmii care au fost la fața locului au întocmit actele de sesizare privind infracțiunea săvârșită de bătrână.

Jandarmii au povestit că femeia, în vârstă de 90 de ani, a distrus uşa, lovind-o cu pumnii şi picioarele, acuzându-și vecina de furtul unor obiecte din locuinţă. „Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani, care a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, lovind-o cu pumnii şi picioarele. Femeia a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă, precizând că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă. Persoana reclamată nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă jandarmii au întocmit pe numele acesteia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Tulcea.

Victima le-a povestit jandarmilor faptul că nu este prima dată când vecina îi distruge uşa locuinței, acuzând-o de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.