În atenția sorocenilor: împreună identificăm problemele, împreună le rezolvăm

0
39

Începând cu luna martie, redacția noastră intenționează să organizeze un ciclu de DEZBATERI PUBLICE cu participarea autorităților locale, reprezentanților societății civile, mass-mediei și experților, în care să fie puse în discuție cele mai stringente probleme cu care se confruntă raionul și municipiul Soroca.

Pentru a ierarhiza aceste probleme avem nevoie de participarea Dumneavoastră or, scopul nostru este ca împreună să depistăm cele mai stringente probleme cu care se confruntă comunitatea și împreună – autoritățile publice și comunitățile locale – să punem umărul la rezolvarea lor.

Vă rugăm respectuos să indicați în adresările Dvs către redacție și în postările Dvs pe rețelele de socializare care sunt, în opinia Dvs, cele mai importante 3 probleme, care trebuie puse în discuție, în cadrul acestor dezbateri publice. 

Scrieți care sunt, în opinia voastră, cele mai importante 3 probleme, care trebuie puse în discuție, în cadrul acestor dezbateri publice. Așteptăm comentariile voastre pe acest link – www.facebook.com/observatorul.md/posts/3787027974685330

Articolul precedentVeste bună pentru agricultori: Guvernul de la București ne va acorda ajutor umanitar
Articolul următorAstăzi, 289 de persoane confirmate cu coronavirus și 14 decese. În raionul Soroca nu au fost înregistrate persoane infectate.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.