COVID – ul a mai făcut 8 jertfe

0
230

 Ministerul Sănătății a anunțat că ieri, 3 septembrie, din cauza virusului au decedat 8 persoane, inclusiv un copil din Soroca, care suferea de mai multe boli cronice. 

Deces 6.412: Bărbat de 74 de ani din Comrat, internat în SR. Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Dces 6.413: Femeie de 68 de ani din r. Taraclia, internată în SR. Cahul.

Deces 6.414: Femeie de 44 de ani din or. Ceadîr-Lunga, internată în SR. Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.415: Copil de 13 de ani din r. Soroca, internat în SR. Soroca. Infectat cu COVID-19, asociat cu comorbidități severe din copilărie încadrate în grad sever de dizabilitate.

Deces 6.416: Femeie de 50 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită, anemie, cardiopatie hipertensivă.

Deces 6.417: Bărbat de 48 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită, anemie, cardiopatie hipertensivă, nefropatie mixtă.

Deces 6.418: Bărbat de 59 de ani din r. Florești, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită, anemie, cardiopatie hipertensivă, nefropatie mixtă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 6.419: Femeie de 87 de ani din r. Taraclia, internată în SR. Taraclia. Comorbidități: hipertensiune arterială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.