Încă 97 de persoane, inclusiv trei soroceni infectați cu COVID. Patru persoane au decedat, ieri.

0
118

 După efectuarea a 2868 de teste, alte 97 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, ieri, în Republica Moldova, inclusiv 3 soroceni. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Din numărul total de cazuri, 2 sunt de import: 2 – Grecia. Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în RM a ajuns la 262.044. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. În prezent, în R. Moldova sunt 1.710 de cazuri active.

   Conform aceleeeași surse, încă 4 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Astfel, numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 6.308.

Deces 6.305: Femeie de 79 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, fibrilație atrială.

Deces 6.306: Femeie de 70 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hepatită, cancer, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 6.307: Bărbat de 70 de ani din UTA Găgăuzia, internat în IMSP IMU. Comorbidități: nefropatie, hepatită, cardiopatie, hipertensiune arterială, pielonifrită cronică, cistită cronică.

Deces 6.308: Bărbat de 72 de ani din r. Anenii Noi, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hepatită, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.