Echipa de fotbal „Prietenia Agro” se … scufundă

0
172

Echipa de fotbal „Prietenia Agro”, care reprezintă Societatea cu Responsabilitate Limitată cu același nume, în campionatul raionului Soroca la fotbal, niciodată nu a vut un început de campionat mai dezastruos ca acum.

Probabil, antrenorul Valeriu Tașnic, Dumnezeu să-l ierte, s-ar răsuci în mormânt de rușinea pe care sunt nevoiți s-o suporte toți acei care iubesc fotbalul în cele trei sate. Or, în primele cinci etape una din cele trei formații, care se considerau sarea și piperul campionatului raional la fotbal, este în cădere liberă și nu se știe până unde poate ajunge această cădere. Fără nici o victorie în primele cinci etape, cu doar 6 goluri marcate și 16 goluri primite, cei de la „Prietenia Agro” ocupă ultimul loc în clasament și nu se văd premise care ne-ar permite să credem că este vorba de o întâmplare și că echipa ar putea să-și revină. Ba dimpotrivă…

Drept confirmare vine și rezultatul din etapa ordinară, disputată duminică, 8 iulie, când această echipă frumoasă (cândva) a fost surclasată de modesta formație din Visoca, și nu oricum, dar cu un scor de hochei.

Iată rezultatele complete ale etapei cu numătul VI: BĂDICENI-CUREȘNIȚA NOUĂ: 1-1; ȘOLCANI-RACOVĂȚ: 2-4; VISOCA AMATORI-PRIETENIA AGRO: 9-0.  Echipa din Soroca a fost liberă de joc.

Cumaximum de puncte, 15 în 5 meciuri, clasamentul este condus de fotbaliștii din Racovăț. Sorocenii au cu 2 puncte mai puțin și ocupă locul secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.