Dacă dorești să faci un bine, urmează exemplul AMG Kernel Group, vino la Angelus Soroca!

0
133

Asociația Obștească „Angelus Soroca” oferă, în special,  îngrijiri paliative la domiciliul pentru pacienți țintuiți la pat.  Misiunea organizației este de a alina durerea acestor pacienți, pentru care orice gest contează.

Din ianuarie 2014, Asociația activează  atât în orașul Soroca, cât și în raion, reușind să facă  vizite la domiciliul la pacienți cu boli  grave, oferind acestora atât asistentă medicală, cât și suport psiho-emoțional, spiritual. Asociația a susținut beneficiari de toate vârstele cu medicamente (gastrice, cardiatice, analgetice),  cu stome,  cu cărucioare, cu paturi multifunctionale (stoc limitat, din donații)  și cu  produse alimentare, igienice, în special, cele din urmă, oferite familiilor social -vulnerabile.

În luna iulie, anul acesta,  Asociația Angelus, având la evidență 80 de pacienți, a selectat 15 pacienți,  cu un venit minim de existență. Beneficiarii au primit produse alimentare și igienice din partea Asociației.

O  bună parte din produsele alimentare (legume) au fost donate de A.M.G. Kernel Group S.R.L , ceea ce ne-a bucurat nespus. Le mulțumim pentru implicare și le aducem sincere mulțumiri atât  din partea pacienților, cât și din partea Asociației. Există  oameni cu suflet mare!

Daca vrei și tu să faci un act de binefacere, ești așteptat mereu la A.O,,ANGELUS SOROCA,, pe strada Malamud 10/2. (Adelina DOBROVOLSCHI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.