Buletinul săptămânal de retrospectivă a evenimentelor din Soroca – „Observatorul”

0
359

Ca de obicei în zi de vineri, vă prezentăm buletinului săptămânal de știri, în care prezentăm evenimentele din raionul Soroca din ultimele șapte zile. Iată sumarul evenimentelor: Când urmează să fie închisă Cetatea Soroca și cum va arăta după a doua etapă de restaurare?; Indicatorul „Soroca” a fost restabilit de părinții făptașilor, care au plătit circa 21 mii de lei; O familie din Ocolina bate alarma în privința pilonilor putrezi și a transformatorului; Sătenii din Cureșnița vor să-și restaureze biserica de lemn; Construcția podului Yampil – Cosăuți, discutată și la Batumi și multe altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Buletinul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.