O familie din Ocolina bate alarma în privința pilonilor putrezi și a transformatorului / VIDEO

0
603

Familia Moraru din satul Ocolina, bate alarma de ani buni în privința pilonilor din gospodărie și transformatorului din preajma curții. Atât pilonul din beton, cât și cel din lemn, în opinia proprietarilor sunt în stare avariată și ei cer ca aceștia să fie mutați din gospodăria lor.

Familia cere ca pilonii să nu fie renovați, ci mutați, pe motiv că nu le-a fost cerut acordul ca ei să fie instalați acolo. Totodată pilonii le creează impedimente, și locatarii cred că sunt în pericol din cauza acestora.

Nici transformatorul de lângă gard nu arată mai breaz, iar faptul că nu este îngrădit, fiind situat chiar în preajma școlii, creează probleme de securitate pentru cei mici.

Cu toate că au sesizat responsabilii încă acum cinci ani, nici până astăzi nu s-a schimbat nimic. Totodată de la oficiul raional Soroca al Societății pe Acțiuni „Red-Nord” ni s-a comunicat că ei știu de problema dată și că ține de competența conducerii de la Bălți rezolvarea ei. Despre această problemă au fost sesizați responsabilii de la sa „Red-Nord”, care urmează să aloce bani în planul de investiții, pentru rezolvarea problemei pe întreg segmentul. 

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.