Mesaj de la Moș Crăciun pentru alegători în preajma alegerilor parlamentare din 11 iulie 2021 / VIDEO

0
170

Bine v-am găsit dragii moșului! 
Nu vă mirați că sunt printre voi în miez de vară. Dar tot am citit și răscitit răvașele voastre cu dorințe și mi-am dat seama că ceea ce ați cerut de la mine depinde de fapt de voi. Numai și numai de voi!

Unii mi-au scris că-și doresc un viitor mai bun aici, acasă. Alții să poată avea cele cuvenite fără să dea mită. Mulți m-au rugat să-i ajut să aibă salarii mai mari, ori să crească în carieră fără să fie nevoiți să-și laude și să se gudure pe lângă șefi. O parte doresc să aibă casa lor, și cu toții doresc drumuri mai bune, apă la robinet și canalizare ca în lumea civilizată.

Dar pentru aceasta nu trebuie să-mi scrieți mie, este de ajuns să mergeți la alegeri și să votați cu capul. Să nu-i mai credeți pe cei care au furat cu sacul și kuliokul. Să-i ignorați pe hoții care vă dau și vouă din ce au furat. Să nu uitați de promisiunile făcute anterior și să le aduceți aminte de ele celor care iarăși vin să vă cerșească votul. Să-i întrebați ce au făcut până acum în Parlament, Guvern și Președinție, ori de ce s-au făcut că plouă atunci când vedeau că se fură.

Și încă ceva, de faptul că se fură miliardele și că este corupție în această republică dintre Nistru și Prut, nu sunt vinovați doar politicienii și doar cei care fură. Ci în primul rând cetățenii care permit să fie furați.

La 11 iulie nu stați acasă, nu așteptați totul de la mine, dar mergeți și alegeți. Și nu-i votați pe cei care doar vorbesc ceea ce vreți să auziți, au reclame mai colorate și mai mășcate sau promit ceea ce nu au făcut și nici nu vor face. Nu credeți în cei care au televiziuni întreținute din bani furați și tipăresc ziare electorale prin care aruncă doar noroi și ură.

Alegeți-i pe cei care vă pot face viața mai bună aici, la voi acasă! Dacă nu veți face așa, nu voi mai avea în curând la cine veni, majoritatea veți fi în… lumea paralelă, cum zice unul de pe malul Bâcului.

Informați-vă din presa independentă și nu vă lăsați iarăși amăgiți!

Cu drag,
Moș Crăciun

* Produs media generat de inteligență artificială

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.