SRL „Lefrucom” — CEA MAI BUNĂ AFACERE DE FAMILIE!

0
795

“Gala Businessului Moldovenesc 2020”. Ai noștri ca brazii!

Pe data de 25 iunie 2021, la Chișinău a avut loc cel mai important eveniment al businessului autohton — “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI RM), în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

În cadrul ceremoniei tradiționale a avut loc decernarea premiilor învingătorilor concursurilor “Marca comercială a anului 2020” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității”. La acest eveniment au participat circa 150 de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor, dintre care 126 au fost premiate. Au fost menționate și scoase în evidență cele mai competitive întreprinderi din Republica Moldova, care si-au conturat reușitele în domeniul promovării mărcilor comerciale și a managementului calității. Ne bucură faptul că agenții economici din regiune manifestă un interes tot mai mare față de participarea în cadrul acestui eveniment de amploare. Astfel, la ediția curentă, printre cele 35 de companii înscrise în concursul “Premiul pentru realizări în domeniul calității”, 26 au primit titlul de Laureați, apreciați cu “Zeița Calității”.

Ne mândrim cu faptul că deja al șaselea an consecutiv SRL “Debut Sor” (director Serghei Derejovschi), producătorul de mezeluri din carne, se învrednicește de titlul de Laureat, obținând și în acest an premiul „Zeița Calității”… În cadrul concursului “Marca comercială a anului 2020” din cele 100 de mărci comerciale înregistrate în concurs, 94 au fost premiate ca fiind cele mai reușite în cadrul diferitor nominalizări, precum nominalizarea „Afaceri de familie”, în cadrul căreia a fost apreciată SRL „Lefrucom” din Soroca, director Stela Cetulean.

FELICITĂRI ÎNVINGĂTORILOR ȘI NOI REALIZĂRI!

Maria MITROFAN, specialist la Filiala Soroca a CCI RM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.