Cei patru tineri care și-au bătut joc de „SOROCA” au cauzat o pagubă de peste 20 mii lei / VIDEO

0
2325

Inspectoratul de Poliție Soroca i-a identificat pe cei patru tineri care au vandalizat mobilierul urban cu inscripția Soroca, aflat la intrarea în municipiu pe drumul dinspre Chișinău. Făptașii s-au filmat cum lovesc cu picioarele în literele de plastic, iar filmulețul a fost plasat pe internet. Prejudiciul primăriei în urma acestui caz este de 21211 lei. 

Poliția a confirmat că i-a identificat pe vandali, aceștia sunt patru tineri din municipiul Soroca, a.n. 2002, a.n.1997, a.n. 2002 și a.n. 2004, ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă la IP Soroca 

„Ulterior cazul dat a fost expediat conform competenței funcționale pentru examinare în ordinea art. 274 Cod procedură penală, Secției Urmărire Penală a IP Soroca, pentru examinare prin prisma infracțiunii prevăzută de art. 287 Cod penal. Cauza penală a fost pornită la 14 iunie 2021 de către SUP al IP Soroca, conform indicilor infracţiunii prevăzute de art. 287 alin. (2) lit.b) al Codului Penal. La moment se efectuează urmărirea penală, pentru a stabili toate circumstanțele cazului dat” afirmă oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.