Soroceanul Maxim Sarmanov, reprezintă CS Heracle și este medaliat cu bronz la campionatele europene

0
291
   S-a născut la Soroca, în Republica Moldova, iar de doi ani se antrenează la Vila Heracle din comuna Ghiroda. Se numeșteMaxim Sarmanov și este în clasa a 9-a la liceul „Agricol” din Timişoara şi îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice.
    La începutul lunii mai a câștigat medalia de bronz la campionatele europene din Sofia,   Bulgaria. Anterior, Maxim a fost medaliat la competiții desfășurate în Serbia, Croaţia, Ucraina, Belarus, Cehia, România şi acasă,  în Republica Moldova. Urmează participarea la Campionatul European de cadeți, unde va fi cel mai mic ca vârstă din categoria sa de greutate – 48 de kilograme.
Despre performanţa obținută la europeanul U15, componentul lotului naţional al Republicii Moldova a spus următoarele: „A fost dificil, pentru că nivelul a fost unul foarte ridicat. La categoria mea au participa 27 de sportivi. Când am cucerit medalia de bronz am simțit emoţie şi bucurie. Cu sportivii din Georgia şi Armenia a fost mai strâns. Domnul Roman Zgardan este un antrenor foarte bun. De doi ani mă antrenez la Ghiroda, mă împac bine cu băieţii de aici. Vreau să ajung la Jocurile Olimpice”. (SURSA, FOTO: Clubul Heracle)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.