Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Soroca pentru comiterea unui jaf

0
397

Două persoane de gen masculin au fost reținute de angajații Inspectoratului de poliție Soroca pentru comiterea unui jaf stradal. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 30 și 37 de ani, din raionul Soroca și municipiul Bălți, informează serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca.

 
Cazul a fost înregistrat la data de 27 mai, curent. Oamenii legii au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 33 de ani, comunicând că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Soroca, a fost agresat și i s-a furat scurta în care se aflau două telefoane mobile și bani în sumă de 2000 de lei. Prejudiciul material cauzat bărbatului constituie 5700 lei.
 
Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către angajații poliției, suspecții au fost reținuți. Este de menționat că făptașii nu sunt la prima abatere, aceștia fiind cercetați penal pentru comiterea infracțiunilor analogice. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, pentru fapta comisă, suspecții riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.