Soroceanca Polina Gherman a câștigat premiul I pentru România la Olimpiada Internațională de Limbă Rusă

0
249

Soroceanca Polina Gherman, care este în prezent elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național „Constantin Negruzzi” din Iași, a luat premiul I la Olimpiada Internațională de Limbă Rusă. 

 

„Polina va beneficia de bursa Kostomarov și dreptul la studii filologice gratuite, pe parcursul celor 4 ani, la Institutul „A.S. Puskin”, dacă va alege lumea literelor. Ne aducem aminte cu mare plăcere că eleva de la „Negruzzi” a triumfat și la alte competiții internaționale, în frunte cu cele organizate de Universitatea de Stat din Sankt Petersburg” scrie profesorul Petru Istrate.

„Reușitele Polinei Gherman, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Negruzzi, premiul I obținut la Olimpiada Internațională de Limbă Rusă, susținerea ei, pregătirea cu un profesor de nivelul științific și didactic al domnului Petru Istrate, continuitatea unor împliniri în acest domeniu ilustrează deja o poveste de succes, o întâlnire minunată între un dascăl competent, pasionat și o elevă inteligentă, studioasă, talentată. O pagină importantă în palmaresul Colegiului Negruzzi, în domeniul culturii, al limbilor moderne, al comunicării, sub semnul excelenței!” menționează și Camelia Gavrilă, directoarea Colegiului Național „Constantin Negruzzi” din Iași.

Polina este una din cele 10 câștigătoare ale locului I, ceilalți laureați fiind din Mongolia, Slovacia, Vietnam, Armenia, Mongolia, Belarus, Lituania ș.a. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.