„CUPA SATULUI” la baschet a fost câștigată de sportivii din Rudi

0
47

Baschet

 Pentru prima dată în istoria sportivă a raionului Soroca a avut loc un turnir la baschet dotat cu „CUPA SATELOR”, competiție la care au participat sportivi din 6 localități ale raionului Soroca: Rudi, Racovăț, Vădeni, Căinarii Vechi, Cosăuți și Iorjnița (apropo, comuna Cosăuți a participat cu două echipe, grație străduințelor primarului Mihai Gâtlan).

Echipele au fost împărțite în două subgrupe, a câte trei formații… În semifinale s-au întâlnit echipele din Iorjnița-Căinarii Vechi (scor 46:24) și Rudi-Vădeni (scor 30:15). Astfel, pentru locul III s-au confruntat echipele din Căinarii Vechi-Vădeni (scor 24:20), iar în meciul decisiv echipa satului Rudi a învins reprezentanta satului Iorjnița, scor 41:26.

Astfel, Cupa Satului a fost câștigată de baschetbaliștii antrenați de Vitalie Voinițchi (foto, în medalion). Competiția a fost organizată de Consiliul raional Soroca, în colaborare cu Federația de baschet a raionului Soroca și cu sprijinul Federației moldovenești de baschet. Să mai menționăm și faptul că pentru toate echipele competitoare Cupa și câte o minge de firmă au fost înmânate de președintele Federației de baschet a Republicii Moldova, Alexandru Abramciuc. (Dan AOLEI)

  P.S. Sâmbătă, 29 mai, pe terenul de baschet al stadionului municipal din Soroca va avea loc un turnir la stript-boll, cu participarea echipelor din Bălți, Râșcani și Soroca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.