Unire prin fotbal. Republica Moldova și România vor organiza competiții comune de fotbal.

0
41

Federațiile de Fotbal din România și Republica Moldova planifică organizarea, din toamna anului 2021, unor competiții comune de fotbal pentru categoria de vârstă 7-12 ani, transmite MOLDPRES.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat pentru presa sportivă de peste Prut că a discutat cu șeful Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, despre unirea unor competiții de juniori. „Din toamna anului 2021, FRF și FMF planifică derularea unor competiții comune de copii și juniori. Astfel, la categoria de vârstă 7-12 ani, se pregătește un concept nou de competiții la nivel de școli între România și Moldova. La fel, din programul de acțiuni comune face parte și competiția Cupa Satelor, la fel pentru juniorii U13. La nivelul Asociațiilor raionale s-a discutat despre posibilitatea organizării unei competiții comune între selecționatele raioanelor cu cele județene”, a declarat Burleanu.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat recent că o delegație a Federației Române de Fotbal, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, a efectuat o vizită de lucru în țara noastră. Potrivit informației prezentate de forul sportiv moldovenesc, discuțiile au avut loc în perspectiva consolidării parteneriatului dintre federațiile de fotbal din Moldova și România și stabilirea a noi proiecte de colaborare la nivel de asociații regionale. Cei doi președinți au efectuat mai multe vizite și întrevederi în diferite localități din Republica Moldova.

foto: fmf.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.