DSE Soroca s-a alăturat Campaniei ”Conectați la Educație” / VIDEO

0
127

Direcția Situații Excepționale Soroca s-a alăturat Campaniei ”Conectați la Educație”, inițiată de Direcția Învățământ Soroca. Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru Daniel, elev al școlii din satul Tătărăuca Nouă, care a avut o excursie deosebită la „cuibul” pompierilor și salvatorilor soroceni, în rândul cărora a zis că vrea să lucreze când va fi mare. Acesta a urcat la volanul unei autospeciale, a vizitat muzeul pompierilor, a jucat fotbal ș.a. La finalul excursiei, Alexandru Cebotari, șeful DSE Soroca i-a înmânat un cadou din partea echipei – un telefon mobil cu ajutorul căruia Daniel ar putea să se conecteze la lecțiile online.

Amintim în acest context, că Direcția Învățământ Soroca a inițiat Campania ”Conectați la Educație”, care își propune să ajute familiile cu mai mulți copii prin oferirea tehnicii necesare pentru conectarea la procesul educațional on-line și pregătirea pentru lecții.
Venim cu un îndemn către dumneavoastră, să conectați la Educație o familie unde sunt doi și mai mulți copii de școală, oferindu-le un calculator, laptop, tabletă sau telefon. Dacă doriți să întindeți o mână de ajutor, ne puteți contacta la numerele de telefon 023022223, +37368136981 sau scrie pe e-mail edu.soroca@gmail.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.