Accident soldat cu decesul unui tânăr de 22 ani, la Căinarii-Vechi

0
1248

La 15 mai curent, în jurul orei 23.45 poliția din Soroca a fost anunțată referitor la un accident rutier în satul Căinarii Vechi din raionul Soroca, informează Inspectoratul de Poliție Soroca. Ajunși la fața locului și polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, care avea ca pasager un minor de 15 ani, ambii locuitori ai satului Căinarii Vechi, se deplasau cu motocicleta de marca Suzuki din direcția satului Căinarii Vechi spre satul Izvoare din raionul Florești.

Din cauza vitezei mari de deplasare și a vizibilității reduse au tamponat din spate motocultorul care se deplasa în aceeași direcție, regulamentar. Motocultorul, dotat cu semne reflectorizante, era condus de un bărbat de 36 de ani, având ca pasageră o femeie de 26 de ani, ambii locuitori ai satului Căinarii Vechi.

În urma impactului, conducătorul motocicletei de 22 ani a decedat pe loc. Pasagerul de 15 ani, dar și persoanele din motocultor au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Svetlana Talpă, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.