Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” din această săptămână / VIDEO

0
53

Ziarul „Observatorul de Nord” din 14 mai 2021 a luat drumul spre cititori, iată ce puteți găsi în el…

 

 1. „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”!”, totalurile concursului organizat de redacție, dedicate sărbătorilor pascale.
 2. „ Maia Sandu a făcut ceea ce părea imposibil: l-a aruncat pe Voronin în brațele lui Dodon”, Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.
 3. „Pandemia a afectat activitatea meșterilor din Cosăuți”, un material despre activitatea meșterilor populari din Cosăuți, în timp de pandemie.
 4. „Declarație: Consilierii PSRM din Zastânca părăsesc formațiunea și se declară neafiliați” — o declarație semnată de 5 consilieri PSRM, din Consiliul local Zastânca.
 5. „Încă o bilă neagră pentru Serviciul înverzire și amenajare a Primăriei Soroca — de ce nu strângeți iarba cosită în parcul de lângă Cetate, domnilor!”, un material critic despre activitatea unei subdiviziuni ai primăriei Soroca.  
 6. „Succes de răsunet al elevilor Gimnaziului „Dinastia Romanciuc” la un concurs republican”, un material despre participarea cu succes a unor elevi la un concurs republican.
 7.  „Corul academic „Belcanto”: încă un PREMIU MARE!”, o știre despre un nou success obținut de Corul pentru copii de la Școala de Arte din Soroca.
 8. „Primăria Soroca: șase din cele șapte idei de proiecte venite de la cetățeni au fost promovate în etapa a treia”,un material despre activitatea primăriei Soroca.  
 9. „FALS: UE se leapădă de AstraZeneca”, un material la rubrica STOP FALS.
 10. „O oră pentru sănătate” — sesiuni de informare despre cele mai frecvente afecțiuni cornice” , un material despre un proiect lansat de o Fundație din Republica Moldova.

11.”Jurnalistul Observatorului de Nord, Vadim Șterbate, — câștigător al concursului Tulip Press Awards!”, un material despre succesul obținut de jurnalistul Vadim Șterbate, în cadrul unui concurs organizat de CJI și Ambasada Olandei în RM. 

 1. „Primăria Soroca și prestatorii serviciilor de transport au discutat despre respectarea orarului de lucru”, o știre despre ședința de lucru de la primărie, cu participarea prestatorilor de servicii de transport.
 2. „ O companie franceză va elabora studiul de fezabilitate pentru stația de epurare din Soroca”, — un material despre demararea construcției Stației de epurare la Soroca.
 3. „„Vaccinurile ne apropie””, un material semnat de medical de la Centrul de Sănătate Publică Soroca, Cristina Mereuță.
 4. „ Echipamente de ultimă generație, inclusiv ochelari VR, vor fi folosite în premieră în predarea educației pentru o viață sănătoasă în școlile profesional-tehnice din Moldova”, un material semnat de Irina Lipcanu.
 5. „ Pe teritoriul comunei Cosăuți, în timpul lucrărilor agricole a fost depistat un proiectil de artilerie calibru 76 mm”, un material semnat de Eugeniu Doga, specialist la DSE Soroca.
 6. „ Echipele sorocene își păstrează locurile în clasament”, un material despre participarea fotbaliștilor soroceni în Campionatul Republicii Moldova la fotbal.
 7. Pagină de divertisment – „Horoscopul săptămânii, Sudocu, Bancuri, Caricaturi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.