Încă o bilă neagră pentru Serviciul înverzire și amenajare a primăriei Soroca – de ce nu strângeți iarba cosită în parcul de lângă Cetate, domnilor!

0
324

Știu că cei de la primăria municipiului Soroca, în general și cei de la Spațiile verzi și amenajare, în special nu suportă orice fel de critică, inclusiv sau, poate în primul rând, critica constructivă, dar…îmi asum obrăznicia să-mi pun ai mei doi bănuți, fiindcă chiar nu mai pot suporta lipsa crasă a spiritului de responsabilitate și de gospodar care nu duce la bun sfârșit ceea ce a început.

Am în vedere un „chițibuș”, care a născut o întrebare firească, și anume: de ce muncitorii de la Spații verzi doar au cosit iarba din preajma Cetății, dar nu au adunat-o și evacuat-o într-un loc anumit loc sau nu au anunțat…proprietarii de capre/vaci/oi/iepuri și alte vietăți că pot face ei acest lucru, în locul celor care sunt obligați s-o facă conform „fișei de post”? Înțeleg și eu că este mai ușor să pui „galocică” că ai tuns iarba, dar oare nu vă doare inima, stimați domni și doamne de la primărie, văzând cum iarba firavă își face cu greu drum printre fân și, cum spun moldovenii, este opărită din fașă? Nu era mai bine să faceți lucrul până la capăt și să nu dați motiv răilor de ziariști să vă critice o dată în plus?

Sau, până când cei de la primărie au altă opinie, ar fi poate cazul ca gospodarii proprietare de capre/oi/vaci/iepuri și alte vietății  să-și asume responsabilitatea salvării firavei ierbi de la nimicire?… (Dan AOLEI)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.