Oare nu cumva Voronin este gata să se încline în fața lui Dodon?

0
212

După ce în repetate rânduri s-a exprimat în termeni duri, când venea vorba despre Dodon, se pare că liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a revenit la sentimente mai bune, în raport cu fostul său „elev”.

Cel puțin, fiind solicitat de un portal de la Chișinău, Voronin nu a dat un răspuns tranșant la întrebarea dacă este sau nu este gata PCRM să facă echipă cu socialiștii la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, invocând motivul că nu există o adresare oficială a PSRM. Ba mai mult, Voronin a declarat că propunerea, dacă aceasta va veni, urmează fie discutată la plenara CC al PCRM. Au, nu cumva înseamnă aceasta că comuniștii au lăsat o portiță deschisă pentru foștii săi colegi? Or, când comunistul nr.1 îl critica dur pe Dodon, pe la toate televiziunile, acesta nu avea acordul plenarei Comitetului Central…

Altfel, este ușor de înțeles comportamentul șovăielnic al lui Voronin, fiindcă comuniștii au șanse minime de a accede în legislativ fără a fi remorca cuiva, dar și socialiștilor 2-3 procente din sufragii nu le-ar fi în plus.

Pe de altă parte, nu știu ce spuneți Dvs, dar eu, după toate ce s-au spus și s-au făcut, nu le prea văd în aceeași barcă pe ex-deputatele sorocene Elena Bodnarenco și Aliona Pilipețcaia, dar… Ce mai este astăzi imposibil?

 

 

i.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.