Doi soroceni sunt bănuiți că au furat capace de la fântânile de canalizare

0
216

Doi bărbați care furau capacele de la gurile de canalizare din Soroca au ajuns pe mâna poliției, informează Inspectoratul de Poliție Soroca. Polițiștii din Soroca au identificat doi bărbați, după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul municipiului Soroca.

Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au fost sesizați de către autoritățile locale precum că, de la începutul anului curent, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de fontă. Astfel, ca urmare măsurilor speciale de investigații, polițiștii au identificat și reținut doi suspecti de săvârșirea furturilor. Aceștea s-au dovedit a fi doi bărbați, în vârstă de 31 și 35 de ani, locuitori al raionului Soroca.

În cadrul acțiunilor investigative, polițiștii au ridicat de la un depozit amplasat pe teritoriul municipiului Soroca, mai multe capace de fontă care urmau a fi realizate de către făptași la punctele de colectare a metalului uzat. Bărbații urmează a fi atrași la răspundere contravențională și riscă să fie sancționați cu amendă de la 30 la 60 de unități convenționale, echivalent a 1500 – 3000 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

SURSA: Inspectoratul de Poliţie Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.