Surprize frumoase pentru Meline, una dintre eroinele Campaniei ”Conectați la Educație” / VIDEO

0
127

Surprize frumoase pentru Meline, una dintre eroinele Campaniei ”Conectați la Educație”, inițiată de Direcția Învățământ Soroca. Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru eleva școlii din satul Tătărăuca Nouă, care a era așteptată acasă de musafiri cu cadouri.

Amintim în acest context, că Direcția Învățământ Soroca a inițiat Campania ”Conectați la Educație”, care își propune să ajute familiile cu mai mulți copii prin oferirea tehnicii necesare pentru conectarea la procesul educațional on-line și pregătirea pentru lecții.
Venim cu un îndemn către dumneavoastră, să conectați la Educație o familie unde sunt doi și mai mulți copii de școală, oferindu-le un calculator, laptop, tabletă sau telefon. Dacă doriți să întindeți o mână de ajutor, ne puteți contacta la numerele de telefon 023022223, +37368136981 sau scrie pe e-mail edu.soroca@gmail.com.

Chiar și în cele mai vitrege timpuri oamenii, cu grijă unii de alții, reușesc să facă lucruri frumoase. Vă vom fi profund recunoscători, dacă veți răspunde apelului nostru.

Secvențele no comment sunt realizate în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.