Direcția Învățământ Soroca a inițiat Campania ”Conectați la Educație” / VIDEO

0
147

Pandemia de COVID-19 a influențat negativ viața tuturor, inclusiv și viața școlilor. Am fost supuși unor provocări fără precedent, izolare și distanțare socială, lipsa tehnologiilor informaționale pentru organizarea lecțiilor la distanță. Deși în ultima perioadă, școlile au beneficiat de dotări semnificative cu tehnică de calcul, acestea nu sunt suficiente. Cu regret, mai bine de 400 de copii din raion, deja al doilea an, din lipsa de echipamente, nu pot să participe la lecțiile organizate on-line.

În acest context, Direcția Învățământ inițiază Campania ”Conectați la Educație”, care își propune să ajute familiile cu mai mulți copii prin oferirea tehnicii necesare pentru conectarea la procesul educațional on-line și pregătirea pentru lecții.

Venim cu un îndemn către dumneavoastră, să conectați la Educație o familie unde sunt doi și mai mulți copii de școală, oferindu-le un calculator, laptop, tabletă sau telefon.
Dacă doriți să întindeți o mână de ajutor, ne puteți contacta la numerele de telefon 023022223, +37368136981 sau scrie pe e-mail edu.soroca@gmail.com.

Chiar și în cele mai vitrege timpuri oamenii, cu grijă unii de alții, reușesc să facă lucruri frumoase. Vă vom fi profund recunoscători, dacă veți răspunde apelului nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.