Primăria a făcut curat pe malul Nistrului, acum este rândul cetățenilor să păstreze curățenia.

0
99

Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE

Angajații Secției de Amenajare și Înverzire, la inițiativa primarului Lilia Pilipețchi, au salubrizat malul râului Nistru, în regiunea plajei de la Soroca Nouă, dar și sectorul Teodorescu de Jos, care era într-o situație sanitară dezastruoasă.

După cum scrie Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca, acum acest sector a fost curățat de gunoi, arbuști și buruieni uscate, iar pentru acei care iubesc să se odihnească în preajma apei au fost instalate bănci. Acum rămâne doar ca cetățenii să păstreze ceea ce au făcut alții și, în măsura posibilităților, să pună umărul la amenajarea orașului natal. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.