La Cosăuți, Vasilcău, Trifăuți și Egoreni lumea se implică și…reușește

0
146
 
 Fundația Este -Europeană/East Europe Foundation – Moldova a răspuns afirmativ demersurilor echipelor de susținere a implementării Proiectului „Implică-te și vom reuși!” și a distribui în aceste localități containere de colectare a deșeurilor.
    Astfel, implementarea acestui proiect de către Asociația Obștească „Eco-Sor” a căpătat conotații practice, la care și-au adus aportul primăriile și comunitățile din aceste patru sate, precum și din municipiul Soroca, care la fel este parte a proiectului… Aceste containere vor fi instalate în locurile mai aglomerate din aceste localități, iar administrațiile locale consideră că containerele și panourile de avertizare pentru cetățeni vor însemna un pas mare spre gestionarea corectă a deșeurilor și, în ultimă instanță, la rezolvarea problemelor de mediu, care au un impact direct asupra calității vieții cetățenilor. (FOTO: Carolina Cucoș, primăria Trifăuți)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.