De astăzi, în România începe a III etapă de vaccinare. Dacă ai cetățenia română poți și tu să te înscrii pe platforma electronică.

0
54

Premierul României, Florin Cîţu, a anunţat că de luni începe etapa a III-a de vaccinare anti-COVID-19, peste 1,5 milioane de beneficiari fiind înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale, transmite AGERPRES, citată de MOLDPRES.

”Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat”, a scris premierul român duminică pe Facebook.

El precizează că vaccinarea nu este obligatorie, dar este ”singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.