WOW: Fii EROINA proiectului nostru și schimbă-ți look-ul!

0
557

Schimbarea este legea vieții. Toți se gândesc cum să schimbe lumea, dar nimeni nu se gândește cum să se schimbe pe el însuși. “Schimbarea începe cu tine” – un proiect nou și deosebit a fost lansat la noi, iar scopul său este să schimbe total look-ul (dar și sufletul) unei Eroine din raionul Soroca. Ideea aparține unor sorocence: Olga Chiroșca, Instagram blogger și Romina Toporovscaia, MAKE-UP artist.

Doritoarele de a participa în rol de eroină a proiectului, pot accesa și citi regulile pe profilul de Instagram al bloggeritei (@ollea_chr) până la 14 martie.

Eroina va avea parte de un schimb total de look, ce cuprinde machiajul, coafura, haine și încălțăminte noi, dar și o procedură la cosmetolog cu un regim alimentar personalizat.

Romina Toporovscaia, MAKE-UP artist: “Toți visam mai demult să participăm într-o emisiune de acest fel. Oamenii au puterea să schimbe totul într-o clipă, doar că le este frică. Eu și Olga am lansat acest proiect pentru fetele și doamnele care își doresc o schimbare, dar nu au acea putere de caracter pentru a o face. Este un proiect de suflet, sperăm că eroina noastră își va împlini cu ajutorul nostru un vis”.

Pe lângă eroina proiectului dat, vor mai fi 5 câștigătoare a 3 cursuri de auto-machiaj, o procedură la cosmetolog și un regim alimentar personalizat.

Sponsorii acestui proiect sunt Olga Chiroșca (Instagram blogger), Romina Toporovscaia (make-up artist și coafor), Rodica Rusu (nutriționist și antrenor), Ela Onuța (cosmetolog), “Divine Boutique” (magazin de haine), “Tiras” (magazin de încălțăminte), Roman Pulbere (fotograf), iar partenerul media este
“Observatorul de Nord”.

Olga Chiroșca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.