Observatorul de Nord transmite LIVE concertul de închidere a Festivalului Internaţional de Muzică ”Mărţişor 2021” de la Soroca

0
343

Astăzi și la Soroca are loc închiderea Festivalului Internaţional de Muzică ”Mărţişor 2021”. Și de această dată pe motiv de înrăutățire a situației epidemiologice, spectacolul are loc fără spectatori, dar este transmis în direct pe site-ul nostru de la ora 16:00.

Spectacolul este organizat de Secţia Cultură și Turism Soroca, iar printre cei care vor participa sunt formaţia de muzică uşoară ”Olhionia”, ansamblul folcloric ”Floare de nu-mă-uita”, solo la vioară Iuliana Iscra, solo la acordeon Andrei Albu, solo la clarinet Maxim Ceban, Clubul de dans modern ”Elegance”, Constantin Ciumac, snsamblul folcloric de copii ”Busuioc” de la Şcoala de Arte ”E. Coca”, orchestra de muzică populară ”Doina Nistrului” și Ansamblul de dansuri populare ”Vatra” din satul Racovăţ.

Transmisiunea LIVE este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.