Soroceanul Vitalie Damașcan a fost inclus în componența selecționatei RM și va juca în preliminariile Campionatului Mondial-2022

0
129

  Recent, noul antrenor al selecționatei Republicii Moldova la fotbal, italianul Roberto Bordin, a făcut publică lista lărgită a lotului, în vederea preliminariilor Campionatului Mondial, care va avea loc, în anul 2022, în Qatar. Bucură faptul că, printre cei convocați este și soroceanul Vitalie Damașcan.

Iată cine vor face din componența Naționalei RM:

Portari: Stanislav Namașco, Dumitru Celeadnic, Nicolae Cebotari, Emil Tîmbur, Nicolae Calancea, Cristian Avram.

Apărători: Alexandru Epureanu, Igor Armaș, Veaceslav Posmac, Vadim Bolohan, Maxim Focșa, Daniel Dumbrăvanu, Oleg Reabciuk, Sergiu Plătica, Ion Jardan, Alexandr Belousov, Igor Arhirii, Denis Marandici, Artur Crăciun.

Mijlocași: Cătălin Carp, Teodor Lungu, Artur Ioniță, Vadim Rață, Mihail Caimacov, Radu Gânsari, Iaser Țurcan, Victor Stână, Cornel Cotogoi, Andrei Cojocari.

Atacanți: Ion Nicolăescu, Virgiliu Postolachi, VITALIE DAMAȘCAN, Alexandru Boiciuc, Marius Iosipoi, Alexandru Antoniuc, Ion Dragan, Alexandru Bejan, Artiom Puntus.

Altfel, Republica Moldova va debuta în preliminariile pentru Mondialul din Qatar pe 25 martie, la Chișinău, contra selecționatei din Insulele Feroe. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Prime.

În luna martie se vor mai disputa 2 partide: pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 și pe 31 martie, acasă, contra echipei din Israel, de la ora 21.45.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.