Consiliul Raional Soroca și Consiliul Raional al Tinerilor au semnat un Acord de colaborare

0
42
Consiliul Raionul Soroca și Consiliul Raional al Tinerilor au semnat un Acord de colaborare cu privire la participarea și informarea tinerilor. Documentul are drept scop participarea tinerilor la edificarea unei societăți democratice, consolidării parteneriatului între tineri și autoritățile publice pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă.
 
   Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a declarat că acest eveniment este în  premieră, a mulțumit tinerilor pentru munca care o fac, și efortul depus, la fel a încurajat tinerii să continue în același ritm pentru a obține noi succese și realizări. La rândul său, președintele CRT, Robert Gatman, a menționat că conducerea raionului este pentru susținerea tinerilor pentru realizarea activităților și subiectelor planificate în domeniul tineretului pe parcursul anului.

   Această activitate a fost organizată de Consiliul Raional al Tinerilor Soroca , în cadrul proiectului „Amplificarea implicării tinerilor în procesul decizional”, implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.