Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
52

Ziarul „Observatorul de Nord” din 5 martie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

* „CE BINE CĂ EȘTI, FEMEIE!”, un vers-omagiu dedicat Zilei Internaționale a Femeii

* „Când unii gândesc cu capul, alții gândesc cu inima, iar multora nici în c.r nu le este…”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

* „Municipiul Soroca va fi parte a proiectului care prevede digitalizarea rețelelor de apă și canalizare”, un material despre implicarea municipiului Soroca într-un proiect de anvergură.

* „Doresc sau nu doresc sorocenii să se vaccineze împotriva COVID-19?”, un Expres-sondaj realizat de Ludmila Mărginean, la tema „Doresc sau nu doresc sorocenii să se vaccineze.

* „Anul post-pandemic 2021: MĂRȚIȘORUL ALTFEL…” – un reportaj foto de la deschiderea la Soroca a Festivalului Internațional „Mărțișor”. Autor – Vadim Șterbate.

* „Marc TCACIUC: „Există oare viață în Republica Moldova?”, un material la rubrica „Publicitate politică”, despre o acțiune desfășurată de Congresul Civic.

* „Numărul primăriilor ar putea scădea de la 896 la 93, iar numărul raioanelor de la 35 la 5”, o știre despre preconizata reformă teritorial-administrativă.

* „ONOR LA MĂRŢIȘOR”, un material semnat de profesoara de jurnalism Silvia Grosu.

* „O cetate nu-i pe roate”, o invitație pentru epigramiști pentru a participa la tradiționalul concurs de epigram, care va avea loc la Cetate.

* ”Luni, a început marea vaccinare. Află totul despre vaccinul AstraZeneca”, un material la rubrica STOP FALS, semnat de jurnalista Mariana Jacot, despre zvonurile precum că, medicii refuză să se vaccineze.

* FALS: Din cauza deficitului de vaccin occidental, UE „se uită” la produsul rusesc Sputnik V”, un material la rubrica STOP FALS, despre „războiul producătorilor de vaccinuri”.

* „Neamul moldovenilor, văzut prin prisma proverbelor şi a zicătorilor” — un material semnat de Maria Spinei, membră a Cercului de Jurnalism de la LT „Ion Creangă”.

* „24.000 de lei a alocat Primăria Soroca pentru reparația străzii Bechir”, o știre despre reparația uneia din cele mai deteriorate străzi din municipiul Soroca”.

*„Deținătorii de animale din raionul Soroca pot solicita plăți directe per cap de animal”, informație utilă pentru deținătorii de animale din raionul Soroca.

* „Un campionat cu o singură necunoscută — CINE VA CÂȘTIGA MEDALIILE DE BRONZ?”, un material despre campionatul Republicii Moldova la fotbal, Divizia Națională, semnat de Dan Aolei.

* Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.