Municipiul Soroca este în pragul unei perioade de dezvoltare fără precedent

0
269

Municipiul Soroca, alături de alte cinci municipii din Republica Moldova este în pragul unei perioade de dezvoltare fără precedent, în cadrul Programului Național de dezvoltare a orașelor-poli.

După cum scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca, recent doamna primar Lilia Pilipețchi și specialiștii primăriei au participat la ședința de lucru al Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR), privind implementarea acestui Program. În cadrul acestei ședințe, după cum afirmă sursa, s-a pus accentul pe acțiunile care urmează să fie întreprinse în acest an. Or, ADR va acorda primăriei suport în elaborarea Planurilor operaționale de implementare a Programului la nivel local și va oferi asistență informațională și suport în elaborarea și actualizarea documentelor strategice și urbanistice,

Astfel, acest Program are drept scop dezvoltarea social-economică a celor șase municipii, transformarea lor în zone atractive care să asigure ocuparea forței de muncă, și transformarea lor în poli de atracție pentru cetățeni, antreprenori și vizitatori. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.