Concurs foto cu premii: Primăvara are chipul mamei!

0
1211

“Observatorul de Nord” lansează un nou concurs cu prilejul sosirii primăverii. Pentru că acest anotimp se asociază cu femeia, cu mama, am decis să dedicăm concursul mamei.

Cine poate participa?
Toți doritorii.
Ce trebuie să faci?
Fă un selfie cu tine și mama ta, cu mărțișor la piept, și expediază fotografia pe adresa observatorul.concurs@gmail.com sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook (www.facebook.com/observatorul.md), cu mențiunea pentru CONCURS!

Cum vor fi selectați învingătorii?
Toate fotografiile primite vor fi publicate pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord în ordinea în care vor veni. Trei participanți ale căror fotografii adună cele mai multe LIKE-uri vor fi premiate de sponsorii concursului.

Sponsorii concursului “John Pix”, lider în regiune printre afacerile din domeniul tiparului și magazinul de vinuri “Buchetul Moldovei”, cu cel mai mare sortiment de spumante, vinuri și divinuri autohtone, vor oferi câte trei premii. Participantul de pe primul loc va câștiga și o ședință foto gratuită
din partea ziarului “Observatorul de Nord”.

 Cât timp ai la dispoziție?
În perioada 25 februarie – 8 martie aveți timp să realizați cele mai frumoase fotografii de tip selfie cu mama și să vă înregistrați în concurs. La 9 martie facem totalurile!

Atenție! Cu cât mai repede te înscrii în concurs – cu atât mai multe șanse de câștig ai! SUCCES TUTUROR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.