Credeai că bancherii au cele mai mari salarii? Află că aceștia nu sunt nici în TOP 10…

0
313

Care sunt joburile pentru care se oferă cele mai bune salarii în întreaga lume? Spre aceste profesii unii dintre noi încă mai au timp să se îndrepte. Alții își vor îndemna copiii să facă un pas către aceste meserii care aduc, pe lângă salarii extrem de atrăgătoare, și prestigiu, faima și recunoaștere la nivel național sau chiar internațional, scrie portalul Manager.ro.
Care sunt cele mai bine plătite profesii din lume, conform CareerCast.com? Iată topul alcătuit de specialiști: Pe primul loc se află profesia de CHIRURG, cu un salariu mediu anual de 233.150 de dolari și cu o estimare de creștere de 18% până în anul 2022. Nici MEDICII GENERALIȘTI nu stau mai rău. Profesia se află pe locul doi, cu o medie a salariului anual de 187.000 de dolari și cu o majorare preconizată de 18 procente până în 2022. Pe locul trei în topul celor mai bine plătite profesii din lume se află cea de PSIHIATRU, cu un salariu mediu anual de 178.950 de dolari și cu o creștere estimată de 18 procente până în anul 2022.
Pe următoarele locuri se situează profesiile de:
4. ORTODONT
5. DENTIST
6. INGINER CHIMIST
7. FARMACIST
9. PEDIATRU
10. AVOCAT
CareerCast mai notează că în rândul carierelor cu viitor strălucit se află cele care au la bază matematica și tehnologia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.